Kategorier
Fagligt Information Nyheder

Året der gik

Årets slutning nærmer sig med hastige skridt, og vi ser tilbage på et spændende år 2021, som vi er meget stolte over.

COVID-19 har udfordret den normale hverdag, for både borgere, pårørende og personale. Dog har vi sammen tacklet dette med et tilfredsstillende resultat, da Habitus har haft minimale smittetilfælde blandt vores beboere.

Vi har især, kunne mærke effekten af det hårde arbejde, som vores udviklingssygeplejersker har lavet, da de har haft øget fokus på kvalitet i forbindelse med sundhedsfaglige indsatser på alle vores botilbud. Styrelsen for Patientsikkerhed har angivet alle vores botilbud med ingen eller mindre problemer af betydning for patientsikkerheden.

Derudover har vi fået høje scorer fra Socialtilsynet på alle vores botilbud, og vi er stolte af Socialtilsynets tilbagemeldinger i rapporterne.

Vi har i Habitus igen i år haft fokus på forebyggelse af forråelse, hvor vi har inkorporeret metoder og værktøjer til systematisk at arbejde hermed. Vi vil fortsat have fokus på emnet i 2022, dog på en anderledes måde, hvilket du kan se mere af i nedenstående videoer.

Forebyggelse af forråelse i Habitus 2021

Forebyggelse af forråelse 2022

Til slut vil vi rigtig gerne sige tusind tak for det gode samarbejde eller spændende snitflader, vi har haft, og ligeledes ønske jer en rigtig god jul og godt nytår.

Vi glæder os til samarbejdet i 2022.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s