Kategorier
Fagligt Information Nyheder

Tilfredshedsundersøgelse skal højne samarbejdet

Habitus har fået 3 enestående resultater fra Socialtilsynet. Den samlede score ligger mellem 4,7 og 4,95, hvilket viser, at Habitus kvalitetsmodel virker, og det er vi stolte af.

Socialtilsynet nævnte bl.a., at HabitusHuset Ny Mårumvej:

“Endvidere konkluderer socialtilsynet, at tilbuddet understøtter borgernes muligheder for personlig udvikling og selvstændighed samt muligheder for at skabe sociale relationer, og borgerne inddrages i beslutninger vedrørende dem selv og hverdagen på tilbuddet. 
Tilbuddet vægter samarbejdet med pårørende højt og har viden og erfaring med at varetage borgernes rettigheder som myndige personer.”

En lige så vigtig målsætning for 2022 er at styrke vores samarbejde med kommunerne. Derfor har vi i øjeblikket en tilfredsundersøgelse i gang blandt vores nuværende samarbejdspartnere.

I Habitus ønsker vi hele tiden at udvikle os, nuancere pædagogikken, forbedre pårørendesamarbejdet og derved højne trivslen hos borger. Kommunikationen og samarbejdet med kommunerne er alt afgørende for at skabe transparens i borgers behov samt indsatsen, vi leverer, og dette afspejles i kommunens bestilling samt handleplan.
Vi ønsker at lære af vores erfaringer, både de gode og de mindre gode. Derfor er det vigtigt for os at få så meget feedback som muligt. Hvis du samarbejder med Habitus og ønsker at deltage i besvarelsen, men ved en fejl ikke har modtaget et link, kan du skrive til os på visitation@habitus.dk, hvorefter vi kan fremsende dette.
Vi vil tage besvarelserne meget seriøst og arbejde konstruktivt på eventuelle forbedringspunkter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s